SPONSORER


BIG PIKE OPEN VÄNERN 2020- Sveriges hetaste gäddtävling! 


Stort tack till våra fantastiska sponsorer på

Big Pike Open 2019

GULDSPONSORER 2019


De som är guldsponsorer har bestämt sig. De vill ge det där lilla extra för sportfisket i Sverige. De vill bidra till att Big pike open Vänern blir en tävling med ett prisbord det pratas om och som alla vill ha del av. De skänker produkter till ett värde av minst 10.000 kr ut i butik. För detta får de extra exponering och två platser gratis i sitt fisketeam. Vi är så tacksamma att Ni gör detta möjligt!

www.sportfiskeprylar.se

En av Sveriges mest välsorterade sportfiskebutiker med en enastående hemsida som erbjuder det mesta inom sportfiske. 

www.normark.se

Brett sortiment och högkvalitativa, kända produkter samanfattar Normarks utbud. De förser sportfiskesverige med de behöver. 

www.mojoboats.se

I Pålsboda utanför Örebro har Mojoboats etablerat sig med sitt nya showroom. Nästan en religiös upplevelse för den som gillar snabba, funktionella båtar av alla de slag. De erbjuder allt från grymma fiskemaskiner till kajaker. För fiskare av fiskare. 

www.snajk.se

Med sin närhet till Vänern och fina båtramper inpå knuten så är Snäjk i Vänersborg absolut värt ett besök. De erbjuder kunnig personal inom sportfiske och en stor välsorterad butik. Besök dem också online!

www.abugarciaproffsbutik.se

Med sitt värlsdledande produktsortiment och sina högkvalitativa produkter finns de över hela världen. Vi tackar Abu Garcia Sverige för att Ni är med och sponsrar Big Pike Open Vänern 2019.

www.grundens.com

Fisket erbjuder en fight mot vädrets element. Värme, kyla, väta. Grundéns har det du behöver på sjön. Produkter som håller oerhört hög kvalité och design. 

www.bengtssons.com

Välkomna till Bengtssons fiske i Korsberga! En välsorterad fiskebutik med kunnig personal som tävlingsfiskar och har koll på sportfisket. Ett gött gäng som älskar fiske. 

www.cwcab.se

Med kända fiskeprofiler som bygger ett brand med kvaltetsprodukter och skapar en sund sportfiskekultur i Sverige och utomlands så är CWC en spjutspets i sportfiskesverige. 

Wiggler är ett företag som tillverkar allt från sänken, drag och isfiskeutrustning till kläder. Wigglers historia går tillbaka ända till 1950-talet då det grundades i Göteborg. Till en början bestod sortimentet av gjutna sänk, pilkar och liknande, Wiggler var ett av de första som tillverkade fiskedrag som än i dag finns kvar på marknaden - det om något är ett kvitto på kvalitet! 

Besök Wiggler på deras hemsida!

www.wiggler.se

SILVERSPONSORER 2019

VÅRA SILVERSPONSORER BIDRAR MED VAROR OCH PRODUKTER SOM ÄR I PRISSPANNET 5001 - 9999 KR UT TILL KUND.

SILVERSPONSORERNA FÅR 1 PERSONS TÄVLINGSPLATS I SITT TEAM GRATIS SAMT BRA FÖRUTSÄTTNINGAR FÖR EXPONERING FÖRE, UNDER OCH EFTER TÄVLINGEN.

VI TACKAR ER SÅ HEMSKT MYCKET FÖR ATT NI GÖR TÄVLINGEN BÄTTRE!BRONSSPONSORER 2019

BRONSSPONSORER BIDRAR MED PRODUKTER SOM ÄR VÄRDA FRÅN 1000 KR till

5000 KR UT TILL KUND.

SOM BRONSSPONSOR FÅR DU EN GRATIS FISKEPLATS I ETT LAG OCH EXPONERING FÖRE, UNDER OCH EFTER TÄVLINGEN. 


ALLT FÖR ATT VÅRT PRISBORD  SKA BLI SÅ KOMPLETT OCH VARIERANDE SOM MÖJLIGT!

VI TACKAR ER AV HELA VÅRA HJÄRTAN FÖR ATT NI BIDRAR TILL BIG PIKE OPEN VÄNERN 2019!

ALLA FOTON ÄGS AV

BIG PIKE OPEN

BIG PIKE OPEN VÄNERN

MIKAEL PAREKLEV +46 705-940572

JOCKE BLOM +46 733-245144

PREDATORFISKEFÖRENINGEN

C/O JOAKIM BLOM

TÄPPAN 5

464 93 MELLERUD

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Acceptera